• Montažne kuće HRAST MONT
  • Panonska bb, 22 305 Stari Banovci
  • +381 60 300 6256

Temelj

priprema za temeljpostavljanje armaturetemelj  montažne kuće
divider
Dobar temelj bi trebao da bude životni moto svih nas. Stoga, prilikom izgradnje montažne kuće izuzetno vodimo računa o izradi kvalitetnog temelja koji u potpunosti treba da odgovara projektu montažne kuće, bilo da ga izrađujemo mi ili ga izrađuje Investitor.

U našoj kompaniji Hrast Mont cene temelja za montažne kuće se kreće oko 50 evra po metru kvadratnom pa naviše, u zavisnosti od raznih faktora, a nagib je jedan od onih koji znatno povećavaju cenu.

Na ravnim površinama stopa temelja koju mi u Hrast Montu radimo po ceni od 50 evra jeste sledećih dimenzija. Širina stope iznosi 30 do 35 cm, dok je dubina od 35 do 40 cm. Ova dubina je potrebna zbog tačke izmrzavanja. Obavezno je postavljanje trake za uzemljenje koja se vezuje za armiranu korpu koja se u ovom slučaju postavlja u stopu temelja.

Visina iznad površine zemlje ugradjuje se red betonskog bloka koji se popunjava betonom zajedno sa betonskom armiranom pločom koja iznosi 10 cm. U ovakvim slučajevima imamo visinu temelja koja iznosi 30 cm. To je visina za koju se najčešće opredele investitori kad je u pitanju ravan teren. Za sve ostale terene cenu vam možemo odrediti na licu mesta.

Ukoliko ste za varijantu Vašeg temelja u obavezi ste da nam obezbedite što preciznije odradjen temelj da bi objekat koji montiramo nalegao ravnomerno na površinu bez raznoraznog kajlovanja i podbacivanja u toku montaže.

U cilju uspešne realizacije izrade montažne kuće, a u skladu sa dogovorom, u mogućnosti smo da realizujemo sve  zahteve Investitora.

 Montažne kuće, Hrast Mont, Banovci - Beograd, Srbija


Copyright © 2016 ProBiz All rights reserved.