• Montažne kuće HRAST MONT
  • Panonska bb, 22 305 Stari Banovci
  • +381 60 300 6256

Spoljni zidovi

Montažne kuće, Hrast Mont, Banovci - Beograd, SrbijaMontažne kuće, Hrast Mont, Banovci - Beograd, SrbijaMontažne kuće, Hrast Mont, Banovci - Beograd, Srbija
bluedivider
Montažne kuće Hrast Mont proizvedene u Srbiji se prave od suve jelove građe koja je zaštićena sredstvom za zaštitu drveta od insekata, gljivica i ostalih štetošina.

Konstrukcija spoljnih zidova se sastoji od vertikalnih i horizontalnih greda (d= 130mm). Spojevi greda su lepljeni, ukovani kao i ušrafljeni horizontalnim šrafovima, zatim ojačani u ćoškovima metalnim pocinkovanim el-profilima. Drvena konstrukcija je obložena sa obe strane vlagootpornom OSB pločom (d= 11mm). Unutar panelnog zida se postavlja mineralna vuna (d= 150mm), koj služi kao jaka zvučna i termo izolacija.

Sa spoljašnje strane zidnog panela se vrši dodatna izolacija od stiropora (debljina 10 cm). Preko stiropora se radi utapanje mrežice u lepak kao i drugi sloj lepka, podloga i završni akrilni malter u boji po želji investitora. Akrilni malter pruža visoku zaštitu fasadnog zida koji je vodonepropustan a istovremeno i paropropustan. Što znači da zid može "disati", ali pri tome ne propušta vodu.

Sa unutrašnje strane zidnog panela se vrši oblaganje zidova knauf gipskartonskim pločama (d= 12,5mmm) sa bandažiranjem spojeva staklenom trakom.
Montažne kuće, Hrast Mont, Banovci - Beograd, Srbija


Copyright © 2016 ProBiz All rights reserved.