• Montažne kuće HRAST MONT
  • Panonska bb, 22 305 Stari Banovci
  • +381 60 300 6256

Roletne

Roletne su, po mišljenju mnogih, najbolja zaštita unutrašnjosti vašeg doma od sunca i neželjenih pogleda. Vodite računa da će svetlosni otvor koji vidite prilikom gradnje biti umanjen i za širinu okvira i krila.

Naši klijenti mogu birati između standardnih i spoljašnih roletna, koje je moguće ugraditi naknadno, na već montirane prozore.

Unutrašnje roletne na prozore se ugrađuju prilikom proizvodnje i na objekt se montiraju istovremeno s prozorima. Ovaj model roletna ne može da se montira naknadno. Zato je odluku želite li prozore s roletnama ili bez njih potrebno doneti pre gradnje kuće. Naime, prilikom gradnje treba predvideti i prostor za kutiju za roletne, kako prozori ne bi ispali premali.

Spuštena roletna po zimi čuva toplotu prostora. Gubitak kroz staklene površine se smanjuje do 30% što znatno utiče na smanjenje troškova grejanja. Spuštena roletna je najbolja zaštita od vetra, kiše, snega, tuče ili prejakog sunca.

Osim toga, zaštitni učinak spuštene roletne je veliki. Provalnicima se produžuje vreme provale i povećava buku pri nasilnom otvaranju.

Roletne - ALU i PVC stolarija, Hrast Mont, Beograd, Srbija


Copyright © 2016 ProBiz All rights reserved.